Totaalservice FR

FR Dankzij onze dubbele dienstverlening - analyses en advies - presenteert Labo Derva zich als een unieke totaalpartner voor alle soorten van wateronderzoek. Wij bieden onze diensten aan in België, Nederland, Canada, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Bahrein

Modern Labo FR

FR Labo Derva beschikt over één van de meest moderne laboratoria in België. Dankzij de volledige uitrusting en de sterke automatisering kunnen probleemloos honderden monsters per dag verwerkt worden. Momenteel hebben we een 25-tal werknemers in dienst

EU Accreditatie FR

FR Labo Derva beschikt over alle nodige erkenningen om in heel Europa aan de slag te gaan. We zijn al meer dan 10 jaar in het bezit van het kwaliteitslabel (ISO 17025), de hoogst mogelijke Europese accreditatie voor wateranalyses uitgereikt door BELAC

Lokale erkenningen FR

FR Labo Derva beschikt over alle nodige erkenningen om in heel Europa aan de slag te gaan. We zijn al meer dan 10 jaar in het bezit van het kwaliteitslabel (ISO 17025), de hoogst mogelijke Europese accreditatie voor wateranalyses uitgereikt door BELAC.

Ons Profiel(fr)

Labo Derva N.V.

Labo Derva N.V. neemt in opdracht van zijn klanten watermonsters om deze eerst ter plaatse en vervolgens in het eigen volledig uitgeruste laboratorium te analyseren.

Wereldwijde Erkenning voor Zwembadexpertise FR

FR Zaakvoerder Ludo Feyen is - dankzij de jarenlang opgebouwde expertise - lid van de technische werkgroep zwembaden WG 3 en WG 8 van de Europese Commissie, alsook adviseur van de Belgische Saunavereniging en van diverse vakantieparken.

Labo Derva controleert al meer dan 20 jaar de kwaliteit en hygiëne in alle binnen- en buitenlandse subtropische zwemparadijzen van Centerparcs en Sunparks.

In 2009 werd daarvoor aan de zaakvoerder van Labo Derva door de internationale Word Waterpark Association (WWA) de Industry Leadership Award - suppliers 2008 toegekend.